Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Udover lækre smagninger, farverige produktdemonstrationer og spændende fortællinger om vin, spiritus, cocktails og drikkevarer kan du i Baren på fødevaremessen Madværkstedet overvære spændende mini seminarer, hvor den røde tråd bliver bæredygtighed, genanvendelse og fuld udnyttelse af råvarerne.
Baren bestyres af Sune Urth, som siden 2001 har arbejdet i det Københavnske natteliv, og som har rejst i hele Skandinavien for at undervise bartendere, tjenerelever og sommelierer i spiritus og cocktails og desuden skrevet adskillige bøger om spiritus.
Mini drinks-seminarerne foregår løbende begge messedage den 21. og 22. marts i Baren i Lokomotivværkstedet. Hvert mini-seminar varer cirka 15 minutter. Det er gratis at deltage og kræver ingen tilmelding.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025