Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Det kaster rigtig meget opmærksomhed af sig, når en dansker indtager øverste trin på podiet ved Bocuse d’Or, fortæller Pia E. Voss, HORESTAs adm. direktør, til DR P4 Kbh.
”Bocuse d’Or er jo et udstillingsvindue for dansk gastronomi, og når vi nu for tredje gang tager guld med hjem, så må man sige, at vi ligger i den allerøverste liga i verdensgastronomien. Så det er noget, der giver et kæmpe løft,” fortæller hun.
Hun understreger, at Brian Mark Hansens bedrift vil inspirere rigtig mange. Pia E. Voss er heller ikke i tvivl om, at bedriften vil skabe ringe i vandet, så ikke kun Søllerød Kro, hvor Brian Mark Hansen arbejder, men hele restaurantscenen får glæde og gavn af de turister, som søger mod Danmark.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025