Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
For 20 år siden brød restaurant Noma igennem den gastronomiske lydmur og gjorde Danmark verdensberømt som gourmetland. Opskrifter med myrer og fermenteret græshoppe begejstrede internationale madturister og anmeldere, men nu har symbolet på Danmarks gastronomiske verdenssucces besluttet sig for at lukke for den klassiske restaurantdrift, skriver Jyllands-Posten.
Landets største madentreprenør, Claus Meyer, var i sin tid med til at etablere Noma og definere kongstanken om at servere retter baseret på de tilgængelige råvarer i Norden fra årstid til årstid.
”Det kommer helt sikkert til at koste, fordi Nomas aura er enorm, og fordi mange af restaurantens internationale gæster jo også spiser på andre restauranter i byen. Omvendt skal vi huske på, at der så opstår et eller andet nyt i stedet for Noma. Derudover vil jeg mene, at sådan noget som mellemklasserestauranterne, bagerierne og kaffebarerne efterhånden har en lige så stor rolle for Københavns omdømme som maddestination,” siger Claus Meyer.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Nyborg Strand fordobler overskud og investerer massivt
08-05-2025
-
Brøndums Hotel i Skagen bliver premiumhotel
08-05-2025
-
Joe & The Juice er tilbage i plus
08-05-2025
-
Hotel Koldingfjord hædret som landets bedste venue for femte gang
08-05-2025
-
Greenpeace ændrer kampagne efter pres fra VisitDenmark
08-05-2025
-
Comwell sætter ny rekord og styrker resultatet i 2024
08-05-2025
-
Brancheprofil skal løfte Charlottehaven til næste niveau
08-05-2025
-
Portræt af en pioner: Peter Brinks forvandler hoteller og menneskeliv
08-05-2025