Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Lørdag aften skulle være en fest for personalet hos Flammen i Herning, og det endte endnu mere festligt, end personalet nok havde forventet, skriver Herning Folkeblad.
Efter lukketid skulle personalet fejre to medarbejdere, der fik henholdsvis titlen som »Årets medarbejder« og "Årets Service Hero". Sidstnævnte handler om en slags individuel smiley-ordning blandt tjenerne. Restauranten har det system, der hedder "Service Lover", hvor gæsterne kan give en smiley alt efter oplevelsen.
Adm. direktør i Restaurant Flammen, Piet Klein, lagde også vejen forbi, og han kunne fortælle, at Herning-restauranten var blevet kåret til kædens bedste spisested.
Med titlen som årets restaurant følger 50.000 kroner, som medarbejderne kan bruge til noget socialt. Tidligere har de haft en dag i Djurs Sommerland, mens personalet fra kædens andre restauranter passede buffeten i Søndergade.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Unge hotel- og restauranttalenter hædret på HORESTA Årsdag 2025
31-10-2025
-
Fremtiden i fokus på rekordstor årsdag hos HORESTA
31-10-2025
-
Rasmus Munk fra Alchemist vinder The Best Chef Awards for andet år i træk
31-10-2025
-
Regeringen vil investere i turisme og stramme grebet om Airbnb
31-10-2025
-
Nu åbner Rox Resort i Køge
31-10-2025
-
Danhostel finder ny direktør med kædeerfaring
31-10-2025
-
Fire arkitektteams i kapløb om nyt verdensarvscenter i Roskilde
31-10-2025
-
Støj fra restaurantgæster skaber splid i Indre By
31-10-2025