Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

De nye kokke til fodboldlandsholdet er nu på plads. Det fortæller Dansk Boldspil Union til Se & Hør. Der er tale om to prominente navne, der fremadrettet skal lave mad til landsholdet. Det er nemlig ingen ringere end David Fischer fra restauranten Hos Fischer og Hotel Marienlyst-køkkenchefen Nanna Madsen.

”Jeg glæder mig til at blive en del af holdet og staben. Og det er altid fedt at arbejde med passionerede, professionelle mennesker, og det kommer jeg i hvert fald til her. Det glæder jeg mig enormt meget til,” siger David Fischer.

Læs hele historien her.

Århusiansk kokke-ikon er død

En af dansk madkulturs pionerer er død. Jonna Hald var kok og drev sammen med sin mand, kunstner og tjener Ulrik Witt, den franske restaurant »De fire Årstider« ved Åboulevarden, som var den første egentlige gourmetrestaurant i Aarhus, skriver Århus Stiftstidende.

VisitDenmarks adm. direktør takker af efter 12 år

Efter 12 år i spidsen for VisitDenmark takker adm. direktør Jan Olsen af i foråret. Det sker efter et rekordår for dansk turisme, hvor antallet af kommercielle danske og udenlandske overnatninger landede på det højeste niveau nogensinde. VisitDenmark står nu overfor en ny flerårig strategiperiode, og derfor har Jan Olsen sammen med bestyrelsen vurderet, at timingen er rigtig i forhold til at finde en ny adm. direktør, der kan få den nye strategi til at leve langt ud i fremtiden.

Log ind