Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

De nye kokke til fodboldlandsholdet er nu på plads. Det fortæller Dansk Boldspil Union til Se & Hør. Der er tale om to prominente navne, der fremadrettet skal lave mad til landsholdet. Det er nemlig ingen ringere end David Fischer fra restauranten Hos Fischer og Hotel Marienlyst-køkkenchefen Nanna Madsen.

”Jeg glæder mig til at blive en del af holdet og staben. Og det er altid fedt at arbejde med passionerede, professionelle mennesker, og det kommer jeg i hvert fald til her. Det glæder jeg mig enormt meget til,” siger David Fischer.

Læs hele historien her.

Århusiansk kokke-ikon er død

En af dansk madkulturs pionerer er død. Jonna Hald var kok og drev sammen med sin mand, kunstner og tjener Ulrik Witt, den franske restaurant »De fire Årstider« ved Åboulevarden, som var den første egentlige gourmetrestaurant i Aarhus, skriver Århus Stiftstidende.

Log ind