Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Sidste år blev Bandholm Badehotel på Lollands nordkyst overtaget af en erfaren kreds af folk fra hotelbranchen med ambitionen om at skabe en hidtil uset gastronomisk perle på Lolland-Falster, skriver Turistmonitor.
Nu tages der nye skridt på rejsen med investeringen i endnu en restaurant på hotellet i form af et brasserie samt ansættelsen af endnu en kok med Michelin-erfaring.
Køkkenchef Nicky Arentsen, der selv har baggrund fra tre tostjernede Michelin-restauranter, får nu selskab i køkkenet i form af 28-årige Nikolaj Vejlemand, der fremover skal være souschef. Nikolaj Vejlemand har senest været souschef på den enstjernede Michelin-restaurant The Samuel i Hellerup og kok på Brøndums Hotel i Skagen.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025