Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Sidste år blev Bandholm Badehotel på Lollands nordkyst overtaget af en erfaren kreds af folk fra hotelbranchen med ambitionen om at skabe en hidtil uset gastronomisk perle på Lolland-Falster, skriver Turistmonitor.

Nu tages der nye skridt på rejsen med investeringen i endnu en restaurant på hotellet i form af et brasserie samt ansættelsen af endnu en kok med Michelin-erfaring.

Køkkenchef Nicky Arentsen, der selv har baggrund fra tre tostjernede Michelin-restauranter, får nu selskab i køkkenet i form af 28-årige Nikolaj Vejlemand, der fremover skal være souschef. Nikolaj Vejlemand har senest været souschef på den enstjernede Michelin-restaurant The Samuel i Hellerup og kok på Brøndums Hotel i Skagen.

Læs hele historien her.

Nye kræfter skal udvikle Bandholm Badehotel

To erfarne aktører fra rejse- og restaurationsbranchen overtager forpagtningen af Bandholm Badehotel. Planen er at udvide målgruppen og skabe et bredere madkoncept med plads til både gourmet og hverdag.

Comwell Klarskovgaard får ny hotelchef

Denize Scharff Stripp skal styrke synligheden og gæsteoplevelsen i både erhvervs- og privatsegmentet. Hun bringer solid erfaring fra både drift og salg med sig.

Dyvig Badehotel bliver Jyllands første femstjernede hotel

Det ikoniske badehotel på Nordals har som det første i Jylland opnået den prestigefyldte femstjernede klassificering i det officielle europæiske system. Det vidner om luksus, gastronomi og service i særklasse – uden for hovedstaden.

Log ind