Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Den 1. marts slutter en epoke på Hotel Vildsund Strand. Efter 25 år som forpagter og flere tilløb til pension, giver Gurli Thorsø Christensen endelig stafetten videre. Den nye mand i front for det gamle missionshotel i strandkanten er faktisk slet ikke ny - det bliver nemlig kok Henrik Brasch, som gennem 20 år har stået i køkkenet og leveret festmad til utallige selskaber og glade gæster, skriver Nordjyske.
”Jeg har overvejet det i mange år, men min kone har ikke tidligere været begejstret for ideen. Nu kom så endelig den rigtige mulighed på det rette tidspunkt, og da jeg igen igen tog den op med min kone, sagde hun bare: "Jeg skal nok hjælpe til",” fortæller Henrik Brasch.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA satte fokus på arbejdsmiljø på TV2 News
21-12-2025
-
HORESTA Play: Sovino Brands deler erfaringer med at optimere betalingsløsning
21-12-2025
-
Restaurationsbranchen viser styrke i 2025 trods pres på økonomien
21-12-2025
-
Beskæftigelsen i hotel- og restaurationsbranchen bygger videre på stærk fremgang
21-12-2025
PRESSEKLIP
-
Events uden bøvl: Nye regler letter vejen for udenlandsk arbejdskraft
19-12-2025
-
Lars Larsen Group planlægger nyt hotel
19-12-2025
-
Turismeforsker: 2025 var stabilt – 2026 kræver nytænkning og balance
19-12-2025
-
Arp-Hansen udskyder overtagelse af Brøndums Hotel
19-12-2025
-
Ny lukkelov skal styrke turismen i mindre byer
19-12-2025
-
Internationalt: Atari lancerer gaming-hotel
19-12-2025
-
Airbnb får millionbøde i Spanien for ulovlige boligannoncer
19-12-2025