Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Mandag den 8. januar afholder landsholdet kvalifikation for landets dygtigste kokke. Dem, som i det daglige slår deres folder i restaurationsbranchen og går og drømmer om at teste deres kunnen under stort pres i internationale konkurrencer.
I et opslag beskriver kokkelandsholdet mere præcist, hvem der med fordel kan stille op til kvalifikationen:
”Vi leder efter dig, som hver dag arbejder hårdt for at pirre sanserne hos gæsterne / kunderne på din arbejdsplads. Vi forventer, at du med din kreativitet og nytænkning rykker grænser og skaber kokkekunst i særklasse. Samtidig er du team-player og kan løfte i flok”.
Læs mere på danskgastronomiunion.dk
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA: Danskernes julevaner er i bevægelse
28-12-2025
PRESSEKLIP
-
HORESTA: Hotelstop i Indre By i København er kortsigtet og skadeligt
28-12-2025
-
Anders Holch Povlsen overtager ikonisk Aarhus-hotel
28-12-2025
-
Brandramt hotel melder ud: Genåbner i 2026
28-12-2025
-
Hotel dropper den klassiske julegave til medarbejderne
28-12-2025
-
Stort hotel i Korsør solgt efter to år på markedet
28-12-2025
-
Hotelbranchen klarer sig godt trods stigende omkostninger
28-12-2025
-
Airbnb under pres: Danskerne er delt i synet på udlejning
28-12-2025