Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Regeringens nye Strategi for Økologi forpasser på centrale områder muligheden for at understøtte en positiv udvikling i sektoren.
Det skriver 13 organisationer i en fælles pressemeddelelse, som samtidig kritiserer, at regeringen har valgt ikke at videreføre det 15 år gamle økologiske spisemærke på finansloven for 2024.
Blandt de 13 organisationer er Landbrug & Fødevarer, HORESTA, Økologisk Landsforening, Dansk Erhverv og Dansk Industri.
Tine Skriver, fødevarechef i HORESTA, kalder spisemærket for centralt i omstillingen til at spise mere grønt og økologisk.
”Mange virksomheder har allerede investeret i omlægningen, og andre lande gør Danmark kunsten efter. Derfor er det uforståeligt og virker uigennemtænkt, at regeringen nu nedlægger Det Økologiske Spisemærke og dermed spænder ben for mere økologi i udespisebranchen.”
Læs hele historien på fodevarewatch.dk (kræver login)
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025