Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
De globale priser på fødevarer steg i juli med 1,5 procentpoint sammenlignet med juni, hvor priserne nåede sit laveste niveau i to år. Det skriver Fødevarewatch.dk.
Stigningen i de globale fødevarepriser skyldes ifølge FN’s fødevare- og landbrugsorganisation (FAO), at aftalen om korneksport fra Ukraine er udløbet og bekymringer om den globale produktion.
Cheføkonom ved Arbejdernes Landsbank, Jeppe Juul Borre mener, at der er tale om en begrænset stigning og hæfter sig ved, at det blot er anden gang i løbet af de seneste 16 måneder, at der er en stigning i fødevarepriserne.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Der skal flere el-ladestandere ud i landdistrikterne
03-05-2024
-
Lær at forbedre din virksomheds indtægter
03-05-2024
-
Har medarbejderne ret til fri på Grundlovsdag?
03-05-2024
PRESSEKLIP
-
HORESTA styrker den grønne profil: Ansætter ny chef for bæredygtighed og certificering
03-05-2024
-
”Endnu en god sparringspartner”: Hoteldirektør indtræder i nordjysk turistbestyrelse
03-05-2024
-
Endnu et grønt stempel af hotel i København
03-05-2024
-
En ting afholder dansk økonomi fra at klare sig endnu bedre
03-05-2024
-
På hans restaurant afhænger menuen af kokkens humør - men én ting, går han aldrig på kompromis med
03-05-2024
-
Risskov Rejser har ny direktør på plads
03-05-2024