Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
En ny bar på Coco Hotel hedder Bar à Vin og har et vinkort, der tæller mere end 150 forskellige vine samt et glaskort på omkring 30 spændende vine, fortæller MigOgKbh.dk.
Bag vinbaren står Sigurd Kjeldgaard (JAH Izakaya) og Riccardo Meconi, tidligere sommelier på Iluka og Bæst og nu sommelier på Coco Hotel.
“Det har været supersjovt at lave vinkortet. Riccardo og jeg har valgt en masse vin, som vi virkelig holder meget af og glæder os til at dele med andre! Jeg har igennem flere år lagt vin til side til et projekt som dette. Så der vil også være mulighed for at finde nogle flasker, man ikke ser hver dag fra områder som Jura og Bourgogne,” siger Sigurd.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Pulje fra regeringen: 43 mio. kr. skal sætte skub i lokal turismeudvikling
16-09-2025
-
HORESTA ansætter Jeppe Møller-Herskind som ny direktør
16-09-2025
-
Rasmus Ankersen klar som oplægsholder på HORESTA Årsdag
16-09-2025
-
Amsterdam fordobler hotelmoms i kamp mod overturisme
16-09-2025
-
Fælles hovedkontor i Horsens skal styrke dansk hotelalliance
16-09-2025
-
Sølvmedaljer til dansk kok og tjener ved EuroSkills 2025
16-09-2025
-
Grand Hyatt løfter møde- og eventoplevelser med fokus på velvære og bæredygtighed
16-09-2025