Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Dragsholm Slots køkkenchef Jeppe Foldager har i samarbejde med vingummiproducenten Wally and Whiz udviklet en ny variant af det veganske og glutenfri slik; en lakridsvingummi drysset med citrontimian og citronverbena, der går under navnet Signature Edition #6, samt udvalgt en Wally and Whiz Favorit med pink grapefrugt og abrikos.
Wally and Whiz’ fokus på de rene og naturlige smage matcher på perfekt vis den filosofi, der gennemsyrer slotskøkkenet – og som der blandt andet er fokus på i Dragsholm Slot Gourmet, der siden 2017 har haft en stjerne i spiseguiden Michelin Nordic.
”På Dragsholm Slot arbejder vi utroligt meget med rene og naturlige smage og prøver hele tiden at udfordre os selv i forhold til at finde på nye af slagsen. Wally and Whiz er en spændende virksomhed, fordi de producerer naturligt kvalitetsslik og ikke går på kompromis med deres værdier, hvilket jeg kan genkende fra mit eget arbejde,” udtaler Jeppe Foldager og fortsætter:
”Personligt elsker jeg citronverbena og citrontimian, det er nogle af de pikante urter, vi ofte bruger i slotskøkkenet, og så kan jeg godt lidt kombinationen af citron og lakrids, så den smagsvariant var oplagt. Blandt Wally and Whiz’ smagsvarianter er Pink grapefrugt med abrikos min favorit. Det er en fantastisk kombination af bitter og sød – den smager bare virkelig godt”
Salget af Signature Edition #6 støtter Danske Hospitalsklovne, fordi det er et virkelig godt formål. Klovnene skaber glæde i hverdagen hos syge børn og deres pårørende. Ingen forældre ønsker, at deres barn skal blive ramt af alvorlig sygdom og blive indlagt på hospitalet – det er en svær situation, og her kan klovnene være med til at skabe lys, lyder det fra køkkenchefen.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA satte fokus på arbejdsmiljø på TV2 News
21-12-2025
-
HORESTA Play: Sovino Brands deler erfaringer med at optimere betalingsløsning
21-12-2025
-
Restaurationsbranchen viser styrke i 2025 trods pres på økonomien
21-12-2025
-
Beskæftigelsen i hotel- og restaurationsbranchen bygger videre på stærk fremgang
21-12-2025
PRESSEKLIP
-
Events uden bøvl: Nye regler letter vejen for udenlandsk arbejdskraft
19-12-2025
-
Lars Larsen Group planlægger nyt hotel
19-12-2025
-
Turismeforsker: 2025 var stabilt – 2026 kræver nytænkning og balance
19-12-2025
-
Arp-Hansen udskyder overtagelse af Brøndums Hotel
19-12-2025
-
Ny lukkelov skal styrke turismen i mindre byer
19-12-2025
-
Internationalt: Atari lancerer gaming-hotel
19-12-2025
-
Airbnb får millionbøde i Spanien for ulovlige boligannoncer
19-12-2025