I starten af august 2022 satte Sofie Dolva sig i stolen som direktør for CIFF og Skandinaviens største og længstlevende handelsplatform for mode. Ovenpå den veloverståede CIFF 59 handels- og branchemesse, der fandt sted præcis samme dage, som den nye direktør tiltrådte, er blikket nu fast rettet mod 30-årsjubilæet under CIFF 60 i februar 2023.

Til det formål er CIFF begyndt at opruste på en række strategiske områder, og det første bliver med fokus på PR og sociale medier. Derfor bød man i starten af september velkommen til Rebecca Retz Svejborg-Laudrup i en nyoprettet stilling, der har til formål at øge og drive modeplatformens tilstedeværelse og nærvær både off- og online.

”Rebecca har et imponerende netværk både nationalt og internationalt, samt hands-on-erfaring fra sin egen platform som livsstilsinfluencer. Den kombination har givet hende en unik evne til at drive brandfortællinger og skabe relationer, og det skal vi selvfølgelig have sat i spil her hos os,” siger direktør for CIFF, Sofie Dolva.

Log ind