Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Generation Food Award, som Arla står bag, hylder de initiativer og ildsjæle, der gør en forskel for sundere og mere bæredygtige madvaner blandt børn og unge.

”For at kunne leve sundt og bæredygtigt, skal vi have gode erfaringer med måltidet. Derfor er det helt afgørende, at børn og unge får et godt forhold til mad så tidligt som muligt. Det får de blandt andet gennem de mange lokale madhelte, der findes rundt omkring i landet,” siger Helle Müller Petersen, der er landedirektør i Arla Danmark. Hun fortsætter:

”De madhelte tager et stort ansvar hver eneste dag, og det gør mig simpelthen så glad, at vi til Generation Food Award kan fejre dem og deres indsats sammen med aktører fra forskellige dele af fødevarebranchen.”

Vinderne af de otte priser har været indstillet til en Generation Food Award-nominering af danskere fra hele landet via en mælkekartonkampagne. Men i år var der særligt én kategori, der skilte sig ud.

For første gang nogensinde var det nemlig et helt nyt børnepanel, der havde indstillet og nomineret hele tre madhelte til ’Årets Børnepris’.

Blandt Vinderne af Generation Food Award 2022 var Gorm Wisweh & Micki Cheng, for deres parterneskab omkring GoCook, som gav dem ’Børnenes Pris’, der uddeles af Arla Fondens Børnepanel.

Gorm's Pizza genopstår

Med den tidligere ejerkreds og en ny investor i ryggen er pizzakæden vakt til live efter at være gået konkurs for tre uger siden.

Niels Bugges Kro i spil til fornem pris

Niels Bugges Kro er blandt fem såkaldt pre-nominerede i kategorien Årets Landevejskro 2023. I løbet af sommeren skæres feltet lidt ned, så der bliver færre nominerede, og til efteråret kommer så selve kåringen af Årets Landevejskro, skriver Viborg Stifts Folkeblad.

Log ind