Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
I dagene 10. til 13. november stilles der skarpt på bæredygtighed, når Lab17 for første gang nogensinde inviterer til event i Lokomotivværkstedet i København.
De to første dage er skræddersyet virksomheder, og her sættes der fokus på at inspirere, dele erfaringer og diskutere de udfordringer – og ikke mindst krav, der følger med FN’s Verdensmål om en bæredygtig, sundere, sikrere og mere retfærdig verden.
De første dage byder på otte inspirerende paneldebatter med virksomheder, ministre, politikere og eksperter inden for grøn transportomstilling, fødevarer, turisme, ligestilling og diversitet, impact investering, tekstilfremstilling– og forbrug samt eksperter, der giver indblik i, hvordan EU’s nye krav om rapportering om bæredygtighed, som træder i kraft fra 2024, skal håndteres.
Få din rabat her:
Her kan du se HORESTAs miljøchef, Mikal Holt Jensen fortælle mere om sin deltagelse på Lab17:
Claus Nielsen, direktør på Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference, deltager også i en debat om bæredygtige dilemmaer. Se mere her.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025