Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

I 1992 blev Preben Drastrup kontaktet af en ven, som havde et tilbud til ham. Den daværende ejer af Halkær Kro var død, og derfor havde vennen fundet på, at han ville drive en restaurant på kroen, skriver Nordjyske.dk.

Der var dog lige et problem. Vennen havde ikke nogle penge at starte restauranten for. Derfor måtte makkerparret ud og finde nogle flere, som ville være med i projektet. Og således endte det med, at otte familier for 30 år siden købte Halkær Kro.

I flere år har kroen haft egen, økologisk nyttehave, hvor en stor del af de ingredienser, som benyttes i køkkenet, bliver dyrket. Halkær Kro fejrer nu 30 års jubilæum

Læs hele historien her.

Københavns Lufthavn fylder 100 år

Fra blot 285 passagerer i 1925 til næsten 30 millioner i dag – Københavns Lufthavn har udviklet sig til et centralt omdrejningspunkt for dansk turisme. Målet er 32 millioner rejsende i 2025.

Charlottehaven med 20års jubilæum

Charlottehaven kan se tilbage på to årtier med vækst, innovation og en loyalitet over for grundlæggeren, Finn Harald Simonsens oprindelige vision om at skabe et sted, hvor man føler sig hjemme, selvom man er langt væk hjemmefra.

Log ind