Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Trods corona-nedlukninger og voldsomt stigende priser på energi og råvarer, har Jespers Torvekøkken ApS præsteret et rekordresultat og skabt et stort overskud i det forgangne regnskabsår. Også i Convi Food, et søsterselskab til Jespers Torvekøkken, er der skabt rekordresultat.
Den vilde vækst i begge selskaber er båret af en massiv tilgang af store, offentlige såvel som private kunder, der køber ind på Jespers Torvekøkkens 2025-strategi og den grønne ansvarligheds-profil.
Det er ledelsens klare vision at påtage sig rollen som branchens frontløber, når det gælder bæredygtighed. Ronny Saul siger:
”Det vi tilbyder, kobler direkte på den bæredygtige dagsorden, som mange kunder vægter højt, når de vælger os. Kunderne kan lide, at vi indgår i partnerskab med dem om at skabe en positiv, ansvarlig omstilling og at vi kan bidrage på flere parametre inden for bæredygtighed. Vi har meget dygtige ansatte i vores team, som formår at levere høj kvalitet på enorme opgaver som Folketingsvalget, og vi har ansatte, der opnår hæder, som det for eksempel skete, da vi vandt Kantineprisen for driften hos Kopenhagen Fur for nylig. Det er jeg stolt af og det giver mig tro på at vores strategi er rigtig.”
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Dansk turisme satte omsætningsrekord i 2024
22-05-2025
-
Nye beskæftigelsestal: Marts sætter rekord i hotel- og restaurationsbranchen
22-05-2025
-
Turismemidler på 200 mio. kr. lader vente på sig
22-05-2025
-
Radisson åbner sine første klimaneutrale hoteller
22-05-2025
-
Airbnb tvinges til at fjerne 65.000 boligannoncer i Spanien
22-05-2025
-
Nye lovkrav mod greenwashing i turismen er vedtaget
22-05-2025
-
Comwell H.C. Andersen Odense får nye ejere
22-05-2025
-
Trinity Hotel udvider med konferencesal og 44 værelser
22-05-2025