Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Trods corona-nedlukninger og voldsomt stigende priser på energi og råvarer, har Jespers Torvekøkken ApS præsteret et rekordresultat og skabt et stort overskud i det forgangne regnskabsår. Også i Convi Food, et søsterselskab til Jespers Torvekøkken, er der skabt rekordresultat.
Den vilde vækst i begge selskaber er båret af en massiv tilgang af store, offentlige såvel som private kunder, der køber ind på Jespers Torvekøkkens 2025-strategi og den grønne ansvarligheds-profil.
Det er ledelsens klare vision at påtage sig rollen som branchens frontløber, når det gælder bæredygtighed. Ronny Saul siger:
”Det vi tilbyder, kobler direkte på den bæredygtige dagsorden, som mange kunder vægter højt, når de vælger os. Kunderne kan lide, at vi indgår i partnerskab med dem om at skabe en positiv, ansvarlig omstilling og at vi kan bidrage på flere parametre inden for bæredygtighed. Vi har meget dygtige ansatte i vores team, som formår at levere høj kvalitet på enorme opgaver som Folketingsvalget, og vi har ansatte, der opnår hæder, som det for eksempel skete, da vi vandt Kantineprisen for driften hos Kopenhagen Fur for nylig. Det er jeg stolt af og det giver mig tro på at vores strategi er rigtig.”
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Ny chef og renovering skal løfte Odder Parkhotel
27-06-2025
-
Stena Line og Strawberry færdige med stor hotelrenovering i Frederikshavn
27-06-2025
-
Core Hospitality ansætter ny CFO for at styrke nordisk vækst
27-06-2025
-
Brune turistskilte lokker tusindvis af gæster til museer og oplevelser
27-06-2025
-
København forbyder turistbusser at standse ved Gefionspringvandet
27-06-2025
-
London klar til selvkørende taxier fra 2026
27-06-2025