Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Vi er nødt til at kæmpe imod den svære situation. Sådan lyder det fra Franco Cerchiaro, der er medejer af restaurant Divino, pizzariaet Divino samt isbaren Artistico ved Espergærde Havn. Han fortæller, at virksomheden gennem den seneste tid har haft store økonomiske udfordringer på grund af stigende gas- og elpriser, råvarepriser og en forhøjet husleje, skriver Helsingør Dagblad.
”Vi har været nødt til at træffe en svær beslutning, fordi vi er blevet bombarderet med absurd store regninger på gas og el, og samtidig er vores husleje og råvarepriserne steget. Vi har holdt vores priser i ro længe, men det kan vi ikke længere på grund af de kæmpe udgifter,” siger Franco Cerchiaro til Helsingør Dagblad.
Han fortæller, at de to spisesteder vil beholde de nuværende priser på menukortet, men der bliver lagt 10 procent oven i den samlede regning som følge af de forhøjede udgifter.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025