Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
I en fjerdedel af de 200 år Bogense Hotel har eksisteret, har det været Inge-Marie og Torkild Kaspersen, der har stået forrest som værter i den hyggelige tidslomme, der er kendt for den gode klassiske mad og nogle omgivelser, som spiller op til menukortet, skriver Fyens.dk.
Inge-Marie og Torkild Kaspersens datter Benedikte, der i dag driver hotellet, har nemlig meddelt, at hun kun bliver ved, så længe forældrene er der.
”Hun har jo levet med hotellet hele sit liv og ved, hvad det kræver. Det er et knokkel, og man er på så mange timer, at man slet ikke kan forestille sig det. Det er svært at forene med et familieliv, så på længere sigt vil hotellets fremtid nok være afhængig af, at der kommer én ind ad døren med en check og vil købe det,” fortæller Torkild Kaspersen.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Marriott udvider i København med opkøb af CitizenM
29-04-2025
-
HORESTA advarer mod Københavns Kommunes nye nattelivsplan
29-04-2025
-
Danske kokke- og tjenerelever henter sølv ved nordiske mesterskaber 2025
29-04-2025
-
Ruths Hotel sikrer millionoverskud trods vejrets luner
29-04-2025
-
Norske Spenn udvider med Reitan Retail – danske hotelgæster får flere fordele
29-04-2025
-
Danske Hoteller vil vokse videre med ny kapitaludvidelse
29-04-2025
-
Hvide Sande-serie skaber massiv opmærksomhed om Vestkysten
29-04-2025
-
Bornholmsk strandhotel satser på helårsturisme efter ny SKI-aftale
29-04-2025
-
Kokke og entusiaster skal dyste til DM i Bålmad
29-04-2025