Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
I en fjerdedel af de 200 år Bogense Hotel har eksisteret, har det været Inge-Marie og Torkild Kaspersen, der har stået forrest som værter i den hyggelige tidslomme, der er kendt for den gode klassiske mad og nogle omgivelser, som spiller op til menukortet, skriver Fyens.dk.
Inge-Marie og Torkild Kaspersens datter Benedikte, der i dag driver hotellet, har nemlig meddelt, at hun kun bliver ved, så længe forældrene er der.
”Hun har jo levet med hotellet hele sit liv og ved, hvad det kræver. Det er et knokkel, og man er på så mange timer, at man slet ikke kan forestille sig det. Det er svært at forene med et familieliv, så på længere sigt vil hotellets fremtid nok være afhængig af, at der kommer én ind ad døren med en check og vil købe det,” fortæller Torkild Kaspersen.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025