I december åbnede en lille vinbar, Anløbet, i Københavns havnekant med plads til ganske få personer. Og om kort tid får den selskab af den væsentligt større nabo-vinbar, storebroren Klase, som skal drives i sameksistens med Anløbet, skriver Københavnliv.dk.

”Vi forventer at åbne inden påske, og foreløbig har vi sat datoen til 8. april," fortæller Henrik Fallentin. Han er direktør for Geppetto Group, som er med til at forme den nye bydel Engholmenes karakter ved at udvikle og drive forretningskoncepter i restaurationsbranchen.

De er også snart klar til at åbne restaurant Sawiana, som tager udgangspunkt i det libanesiske køkken. Restauranten skal åbne til sommer, men om det bliver juli eller august, kan vi ikke svare på endnu.

Læs hele historien her.

Personligt vaertskab i fokus paa ny vinbar

”Vi har måske fire spaniere, otte italienere og fire vine fra USA. Vi satser ikke på et særligt vinland, men serverer de vine, vi godt kan lide. Og så sørger vi altid for at have over 40 vine på glas,” siger ejer af Vinum Historia, Karwan Akrawi. Vinbaren er et af HORESTAs nyeste medlemmer.

Log ind