Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

For efter knap to år under Covid har Lars Jensens vinbar i Københavns Sydhavn vist sig at kunne alt det, hans tvivlere ikke troede muligt - og så endda lidt til, skriver Københavnliv.dk.

”Lokalet ved siden af vinbaren har stået tomt, siden jeg åbnede, så jeg har længe gået og haft et godt øje til det, men de svære vilkår under corona har gjort, at jeg har tøvet. Efter der er blevet åbnet op, er det kun gået frem - og det i en fart, så jeg nu tør tage endnu et spring og åbne det her, vi kalder Minibaren,” siger Lars Jensen.

Det præcise koncept for Minibaren justeres stadig, men det kommer til at være en kombineret café og delikatesseafdeling, hvor man kan købe og medtage nogle af de specialiteter og gourmetprodukter, som Sydhavnens Vinbar er blevet både kendt og anerkendt for.

Læs hele historien her.

Log ind