Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
”Vi er jo mange, der synes, at det er sindssygt ærgerligt, at der ligger sådan et fedt sted på et kanon spot, og det ikke rigtigt bliver brugt,” sagde Martin Rasmussen sidste år i september til Fyens Stiftstidende.
Det var Restaurant Sejlklubben i Kerteminde, han talte om. Sidste sommer stod den gabende tom, og da Restaurant Marinaen heller ikke havde åben, var det mildest talt ikke nogen imødekommende havn og marina. Det var synd for byen, syntes Martin Rasmussen.
Og det var der faktisk tre andre end ham, der også syntes. For sammen med Jesper Schmitz, Jesper Bergholdt og Anders Bachmann købte han bygningen og lovede, at til foråret 2022 skulle bygningen komme til at emme af liv, og konceptet nok blev en vinbar.
I dag lukker "Anchor - beer - wine - dine," som er navnet på det nye sted, for første gang gæster ind.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA Play: HimmerLand - Klar til fremtiden
03-07-2025
-
Hvornår er en medarbejder handicappet?
03-07-2025
-
Nyhedsbrevet går på sommerferie – lidt i hvert fald
03-07-2025
PRESSEKLIP
-
Noma planlægger pop up-eventyr i Los Angeles i 2026
03-07-2025
-
Tidligere Årets Kok bliver ny gastronomisk chef på Hotel Alsik
03-07-2025
-
VisitDenmark satser bredere: Udvider markedsføring til 14 lande
03-07-2025
-
Ny rekrutteringsaftale vækker optimisme på overenskomstdækkede hoteller
03-07-2025
-
Danske hoteller inviteres med i søgsmål mod Booking.com
03-07-2025
-
Subway ruller nye restauranter ud i danske storcentre
03-07-2025
-
Ny adm. direktør skal styrke Meyers’ bundlinje
03-07-2025
-
Campingkæde udvider med femstjernet plads i Bayern
03-07-2025
-
Dragsholm Slot lander endnu et år med millionunderskud
03-07-2025