”Vi er jo mange, der synes, at det er sindssygt ærgerligt, at der ligger sådan et fedt sted på et kanon spot, og det ikke rigtigt bliver brugt,” sagde Martin Rasmussen sidste år i september til Fyens Stiftstidende.

Det var Restaurant Sejlklubben i Kerteminde, han talte om. Sidste sommer stod den gabende tom, og da Restaurant Marinaen heller ikke havde åben, var det mildest talt ikke nogen imødekommende havn og marina. Det var synd for byen, syntes Martin Rasmussen.

Og det var der faktisk tre andre end ham, der også syntes. For sammen med Jesper Schmitz, Jesper Bergholdt og Anders Bachmann købte han bygningen og lovede, at til foråret 2022 skulle bygningen komme til at emme af liv, og konceptet nok blev en vinbar.

I dag lukker "Anchor - beer - wine - dine," som er navnet på det nye sted, for første gang gæster ind.

Læs hele historien her.

Ringkøbings eksklusive kurbadshotel får ny direktør med stærk lederprofil

Den 25. juli starter Ole Olsen som ny direktør for Fjordgaarden, hvor han vil drage stor nytte af sin mangeårige og bredt favnende erfaring. Senest har Ole Olsen været ansat som direktør for Lübker Golf og Spa Resort på Djursland. Han har tidligere haft ledelses- og driftsansvar for Ebeltoft Strand, hoteller i Scandic koncernen og Strawberry Hotels.

HORISONT Hotel & Konference i Aarhus ansætter stærk salgsprofil

Mange nye hoteller er skudt op i Aarhus de senere år, og flere er på vej. Det giver naturligt nok en øget konkurrence blandt aktørerne på det aarhusianske hotel- og konferencemarked og dette tager Casper Bock, hotelchef på HORISONT Hotel & Konference, nu konsekvensen af. Hotellet ansætter nemlig Ole Husted Ditlevsen som key account manager.

Log ind