Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Det er ikke alle beskåret, at kunne kalde sig CEO, allerede når man er i starten af tyverne. De færreste har den helt store erfaring fra arbejdsmarkedet, og de fleste vil kun have sparsom ledererfaring at støtte sig til, når de tiltræder i en sådan stilling, skriver MarketConnect.
Det afholdt dog ikke Patricia Plesner fra at tage opgaven på sig som direktør for Ecohotels.com allerede som 23 årig. I dag ser hun tilbage på to lærerige år, som også har givet dyrebare erfaringer og en større forståelse for, hvad det vil sige at være leder.
”Jeg ville ønske, at jeg dengang vidste, hvor meget det kræver af dig som leder, at folk er så forskellige, som de er. Det er virkelig vigtigt for mig, at der er mangfoldighed her på arbejdspladsen, men jeg havde nok ikke tænkt, at med mangfoldighed kommer rigtig mange forskellige slags mennesker. Det skal jeg kunne rumme som leder, og det skal arbejdspladsen kunne rumme. For nogle ansatte vil have meget frihed under ansvar, mens andre arbejder bedst med helt klare rammer. Nogle har behov for meget feedback, andre er utroligt selvkørende.”
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Michelin-kok vinder Bornholms prestige-konkurrence
24-06-2025
-
Odense satser på 100.000 turister til fejring af H.C. Andersen
24-06-2025
-
Aalborg-restaurant fik Michelinstjerne med uventet investor
24-06-2025
-
Trods millionunderskud tror Gastromé på balance i 2025
24-06-2025
-
Danmark deltog blandt Europas bedste dealere
24-06-2025
-
11 analyser skal bane vej for flere mødeturister til Danmark
24-06-2025
-
Copenhagen Sprint kom godt fra start
24-06-2025
-
Schackenborg Slot dropper landbrug og satser på turister
24-06-2025