Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
I uge 20 afholdes den tværkommunale foodfestival Madmødet, og et af formålene er at tænde spotlightet på de mange lokale fødevarer som produceres i Midt- og Vestjylland. Derfor er der i år søsat et nyt koncept, som skal få restauranter og storkøkkener til at sætte lokale råvarer på menuen.
”I løbet af uge 20 bliver mange tusinde mennesker bespist i kantiner og på restauranter her i Midt- og Vestjylland, så derfor fik vi ideen til at få så mange som muligt til at sætte fokus på lokale fødevarer, og dermed gøre opmærksom på de mange kvalitetsfødevarer, som dyrkes og fiskes her i området. Derfor har vi inviteret storkøkkener og restauranter til at deltage i Madmødet 2022 på denne måde,” fortæller Susanne Nors, Chef for Business Region MidtVest, som er arrangør af Madmødet 2022.
En af de kokke, som har tilmeldt sig Madmødet 2022 er Rasmus Kardyb fra Limfjordens Hus i Glyngøre. Han har sammensat en menu med fokus på fisk og skaldyr, som hentes op af Limfjorden, der ligger lige ude foran vinduet og grøntsager fra Mors, oste fra Thise og æblemost fra Lyby. Limfjordens Hus har altid et afsæt i lokale råvarer, og turister vil derfor hele sommeren også kunne smage på Limfjorden.
”Jeg er selv vendt retur fra København for at åbne restaurant her i Vestjylland, og er vild med de mange muligheder som det giver mig i køkkenet, da vi har alle mulige spændende råvarer lige omkring os. Det er også derfor, at vi gerne deltager i Madmødet, så vi sammen kan sætte fokus på de lokale producenter, og vise at vi kan levere et højt gastronomisk niveau her i Midt- og Vestjylland,” påpeger Rasmus Kardyb.
Se mere på www.madmodet.dk
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Marriott udvider i København med opkøb af CitizenM
29-04-2025
-
HORESTA advarer mod Københavns Kommunes nye nattelivsplan
29-04-2025
-
Danske kokke- og tjenerelever henter sølv ved nordiske mesterskaber 2025
29-04-2025
-
Ruths Hotel sikrer millionoverskud trods vejrets luner
29-04-2025
-
Norske Spenn udvider med Reitan Retail – danske hotelgæster får flere fordele
29-04-2025
-
Danske Hoteller vil vokse videre med ny kapitaludvidelse
29-04-2025
-
Hvide Sande-serie skaber massiv opmærksomhed om Vestkysten
29-04-2025
-
Bornholmsk strandhotel satser på helårsturisme efter ny SKI-aftale
29-04-2025
-
Kokke og entusiaster skal dyste til DM i Bålmad
29-04-2025