Siden 2014 har kapitalfonden Polaris været medejer af cateringfirmaet Det Danske Madhus, der primært servicerer de ældre med måltider i landets kommuner. Men nu har kapitalfonden og virksomhedens stiftere solgt virksomheden til det tyske cateringfirma Apetito, der er familieejet. Det oplyser Polaris i en pressemeddelelse, skriver FødevareWatch.dk.

”Det Danske Madhus har gennemgået en solid udvikling, og vi har nydt det gode partnerskab med en dedikeret gruppe af stiftere, ledelse og medarbejdere. Vi føler os helt trygge ved at give stafetten videre til Apetito, der har dyb indsigt i industrien og vil yde et stort bidrag til den succesfulde udvikling af forretningen,” siger partner i Polaris, Rune Lillie Gornitzka, ifølge meddelelsen.

Trods ejerskiftet fortsætter den nuværende ledelse i Det Danske Madhus. Virksomheden har 200 ansatte, der laver ca. 115.000 måltider om ugen til 93 kommuner.

Læs hele historien her.

Catering-selskab spår om gode tider efter coronaår

Corona har vendt op og ned på cateringbranchen, hvor kunderne er begyndt at strømme til igen efter nedlukninger og færre bestillinger på grund af hjemmearbejde. Det fortæller Bo Mertins, der er direktør og medstifter ved Nordic Catering, der i dag betjener 4-5.000 gæster om dagen fordelt på tre kantiner og frokostlevering, lyder det fra FødevareWatch.dk.

Log ind