Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Det var corona, der lukkede restauranten i Den Gamle Arrest i Ribe. Derfor skulle restauranten have været åbnet igen i foråret, senest 1. maj. Men nu bliver det sommer, før det kan ske. Og det bliver den 1. juni. Men først fra den 21. juni bliver der åbnet i køkkenet til aftenspisning.
Årsagen til forsinkelsen er mangel på arbejdskraft. Restauratør Tobias Skovmose har ganske enkelt ikke været i stand til at skaffe en kok, så køkkenet på Den Gamle Arrest kan lave maden selv fra bunden.
”Vi har haft overnattende gæster på Arresten, men maden har vi serveret på Kolvig,” forklarer Tobias Skovmose, der forsøger at holde hus med de faglærte, han har.
Men nu er det lykkedes med godt en måneds forsinkelse. En tidligere elev hos Tobias Skovmose, 29-årige Simon Backhausen, styrer køkkenet fra 1. juni.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA satte fokus på arbejdsmiljø på TV2 News
21-12-2025
-
HORESTA Play: Sovino Brands deler erfaringer med at optimere betalingsløsning
21-12-2025
-
Restaurationsbranchen viser styrke i 2025 trods pres på økonomien
21-12-2025
-
Beskæftigelsen i hotel- og restaurationsbranchen bygger videre på stærk fremgang
21-12-2025
PRESSEKLIP
-
Events uden bøvl: Nye regler letter vejen for udenlandsk arbejdskraft
19-12-2025
-
Lars Larsen Group planlægger nyt hotel
19-12-2025
-
Turismeforsker: 2025 var stabilt – 2026 kræver nytænkning og balance
19-12-2025
-
Arp-Hansen udskyder overtagelse af Brøndums Hotel
19-12-2025
-
Ny lukkelov skal styrke turismen i mindre byer
19-12-2025
-
Internationalt: Atari lancerer gaming-hotel
19-12-2025
-
Airbnb får millionbøde i Spanien for ulovlige boligannoncer
19-12-2025