Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Det var corona, der lukkede restauranten i Den Gamle Arrest i Ribe. Derfor skulle restauranten have været åbnet igen i foråret, senest 1. maj. Men nu bliver det sommer, før det kan ske. Og det bliver den 1. juni. Men først fra den 21. juni bliver der åbnet i køkkenet til aftenspisning.
Årsagen til forsinkelsen er mangel på arbejdskraft. Restauratør Tobias Skovmose har ganske enkelt ikke været i stand til at skaffe en kok, så køkkenet på Den Gamle Arrest kan lave maden selv fra bunden.
”Vi har haft overnattende gæster på Arresten, men maden har vi serveret på Kolvig,” forklarer Tobias Skovmose, der forsøger at holde hus med de faglærte, han har.
Men nu er det lykkedes med godt en måneds forsinkelse. En tidligere elev hos Tobias Skovmose, 29-årige Simon Backhausen, styrer køkkenet fra 1. juni.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Marriott udvider i København med opkøb af CitizenM
29-04-2025
-
HORESTA advarer mod Københavns Kommunes nye nattelivsplan
29-04-2025
-
Danske kokke- og tjenerelever henter sølv ved nordiske mesterskaber 2025
29-04-2025
-
Ruths Hotel sikrer millionoverskud trods vejrets luner
29-04-2025
-
Norske Spenn udvider med Reitan Retail – danske hotelgæster får flere fordele
29-04-2025
-
Danske Hoteller vil vokse videre med ny kapitaludvidelse
29-04-2025
-
Hvide Sande-serie skaber massiv opmærksomhed om Vestkysten
29-04-2025
-
Bornholmsk strandhotel satser på helårsturisme efter ny SKI-aftale
29-04-2025
-
Kokke og entusiaster skal dyste til DM i Bålmad
29-04-2025