Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Det var corona, der lukkede restauranten i Den Gamle Arrest i Ribe. Derfor skulle restauranten have været åbnet igen i foråret, senest 1. maj. Men nu bliver det sommer, før det kan ske. Og det bliver den 1. juni. Men først fra den 21. juni bliver der åbnet i køkkenet til aftenspisning.
Årsagen til forsinkelsen er mangel på arbejdskraft. Restauratør Tobias Skovmose har ganske enkelt ikke været i stand til at skaffe en kok, så køkkenet på Den Gamle Arrest kan lave maden selv fra bunden.
”Vi har haft overnattende gæster på Arresten, men maden har vi serveret på Kolvig,” forklarer Tobias Skovmose, der forsøger at holde hus med de faglærte, han har.
Men nu er det lykkedes med godt en måneds forsinkelse. En tidligere elev hos Tobias Skovmose, 29-årige Simon Backhausen, styrer køkkenet fra 1. juni.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Pulje fra regeringen: 43 mio. kr. skal sætte skub i lokal turismeudvikling
16-09-2025
-
HORESTA ansætter Jeppe Møller-Herskind som ny direktør
16-09-2025
-
Rasmus Ankersen klar som oplægsholder på HORESTA Årsdag
16-09-2025
-
Amsterdam fordobler hotelmoms i kamp mod overturisme
16-09-2025
-
Fælles hovedkontor i Horsens skal styrke dansk hotelalliance
16-09-2025
-
Sølvmedaljer til dansk kok og tjener ved EuroSkills 2025
16-09-2025
-
Grand Hyatt løfter møde- og eventoplevelser med fokus på velvære og bæredygtighed
16-09-2025