Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Jakob Jensbye og Emil Andreasen åbnede Restaurant JA tre dage inden, coronakrisen lukkede deres nyopstartede restaurant ned, men det har ikke forhindret dem i at få gang i forretningen. Det nyligt offentliggjorte regnskab viser nemlig, at Restaurant JA sidste år lavede et overskud på 1,2 millioner kroner før skat, og at egenkapitalen nu er på lidt over 2,4 millioner kroner, skriver Dagbladet Holstebro Struer.

”Det er da bedre, end vi måske lige havde regnet med. Det giver noget ro og noget tryghed, for det er da altid sjovere, at der er penge på kontoen. Vi ved dog, at det også hurtigt kan vende igen,” lyder det fra medejer og køkkenchef Jakob Jensbye.

Af det nyligt offentliggjorte regnskab fremgår det også, at restauranten havde syv ansatte i 2021, mens der var fem året inden.

Læs hele historien her.

Restaurant Insights 2025

Kl. 9.00 - 13.00

Få inspiration til hvordan du kan udvikle din virksomhed og bliv opdateret på de seneste markedsdata og forventninger til branchens udvikling.

Log ind