Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

”Da jeg i 2001 så en udsendelse om Hotel Strandby på TV, bestemte jeg mig for, at hvis jeg nogensinde fik muligheden for at komme i besiddelsen af dette skønne sted, så ville jeg slå til,” siger Malene Bredvig til Ligeher.nu/Hjørring.

Den mulighed opstod så, og nu er hun så ejer af hotellet. Den nye ejer gør meget ud af at bruge lokale leverandører og hygge om gæsterne, fortæller hun. De laver deres morgenmad med 80 procent økologiske varer.

”Jeg bruger mange penge på restaurering i øjeblikket. Der er altid noget, der skal fornyes. Vi har fået farverigt tapeter op i restauranten, da det jo gerne skal ligne et gammeldags badehotel,” siger hotelejeren.

Læs hele historien her.

Påskens placering sender overnatningstal ned

Et uheldigt sammenfald i kalenderen har sendt marts’ overnatningstal ned. Tal fra Danmarks Statistik viser et samlet fald på 25 pct., men udsigterne for resten af året giver branchen grund til fornyet optimisme. Især tyske turister står bag de fremadrettede stigninger.

Log ind