Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Fredag d. 3. juni på Madens Folkemøde lancerer fødevareminister Rasmus Prehn sin nye visionsbog om fremtidens madlandskab i Danmark. Sammen med 30 nøglepersoner sætter ministeren retningen for en klimavenlig og sund madkultur frem mod 2030.
For hvordan omstiller vi fødevaresystemet til at være mere bæredygtigt og moderne? Kan vi få folk til at spise sundere, uden at vi nødvendigvis behøver at fortælle dem om det? Og hvordan gør vi klimavenlig mad til noget, som både folk på Østerbro og i Hobro gider spise?
”Vores madkultur er meget mere, end bare det vi putter i munden. Den seneste tid har vist, at fødevarepolitik er blevet storpolitik. Vi er nødt til at sikre en mere bæredygtig fødevareproduktion. Det understreges både med klimakrisen og nu med krigen i Ukraine. Som fødevareminister er det en af mine fornemmeste opgaver at stå i spidsen for den nødvendige debat om, hvor det danske madlandskab skal være i 2030. Derfor har jeg samlet en lang række af de mest toneangivende stemmer i debatten om sund og klimavenlig mad,” siger Rasmus Prehn.
Lanceringen af Madlandskab 2030 foregår på Madens Folkemøde.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025