3F København har modtaget 350 ønsker fra kokke og tjenere til de kommende overenkomstforhandlinger, der skal finde sted næste år, skriver FødevareWatch.dk. Og hvert tredje ønske handler om oprettelsen af en sundhedsordning eller forbedring af det fysiske eller psykiske arbejdsmiljø på arbejdspladsen.

Foruden arbejdsmiljø er et andet centralt ønske mere i løn - både en forhøjelse af grundløn samt bedre tillæg, når man arbejder på skæve tidspunkter.

Læs hele historien her.

VISITOR: Nu er der terapi på menuen

En amerikansk restaurantkæde har ansat en psykolog for at styrke den enkelte medarbejders mentale sundhed, og virksomheden oplever nu en stor stigning i antallet af jobansøgere. VISITOR går tæt på arbejdsmiljøet i køkkenet.

Hotel har tre unge elever på en gang: "Camilla vil gerne have sit eget hotel i fremtiden"

Væggene på et hotel danner rammer om mange oplevelser og skæbner for virkelig mange mennesker - ikke kun på de mange værelser, hvor gæsterne tjekker ind på deres vej, men også blandt de mange mennesker, der gennem årene har deres arbejdshverdag på hotellet. Sådan er det også på Dronninglund Hotel, som tæller 70 værelser, skriver Nordjyske.

Log ind