Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Grøn energi, affaldssortering, vandbesparelse og mindre spild. På hotellet Charlottehaven er bæredygtighed et nøgleord, skriver TV2 Lorry.
”De næste generationer har en helt anden holdning til alt det her bæredygtighed, og så bliver man nødt til at følge med. Ellers bliver man valgt fra,” siger Kristian Vøttrup. Han er driftschef for Charlottehaven - et lejlighedshotel på Østerbro, der har gjort en ekstra indsats for at være turisternes grønne alternativ.
Charlottehaven har en såkaldt Green Key-certificering, som er en miljømærkning til virksomheder. Brancheorganisationen HORESTA står bag certificeringen. Miljøchef i HORESTA, Mikal Holt Jensen, fortæller, at der bliver mere og mere fokus på, at når man er på ferie, så skal det gøres på en ordentlig måde. Det er rart for folk at kunne checke ind på et hotel, og vide at de bæredygtige valg er taget for dem.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025