Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Grøn energi, affaldssortering, vandbesparelse og mindre spild. På hotellet Charlottehaven er bæredygtighed et nøgleord, skriver TV2 Lorry.
”De næste generationer har en helt anden holdning til alt det her bæredygtighed, og så bliver man nødt til at følge med. Ellers bliver man valgt fra,” siger Kristian Vøttrup. Han er driftschef for Charlottehaven - et lejlighedshotel på Østerbro, der har gjort en ekstra indsats for at være turisternes grønne alternativ.
Charlottehaven har en såkaldt Green Key-certificering, som er en miljømærkning til virksomheder. Brancheorganisationen HORESTA står bag certificeringen. Miljøchef i HORESTA, Mikal Holt Jensen, fortæller, at der bliver mere og mere fokus på, at når man er på ferie, så skal det gøres på en ordentlig måde. Det er rart for folk at kunne checke ind på et hotel, og vide at de bæredygtige valg er taget for dem.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Danmark styrker sin Michelin-position med otte nye stjerner
17-06-2025
-
Færøsk restaurant tildeles to Michelin-stjerner fra start
17-06-2025
-
200 bookinger på én time efter Michelin-stjerne til Alimentum
17-06-2025
-
Flere danske restauranter får deres første Michelin-stjerne
17-06-2025
-
Madklubben vil styrke børns madfærdigheder sammen med Arla
17-06-2025
-
Bevilling fra Nordea Fonden skal løfte Hærvejen til nyt niveau
17-06-2025
-
Hotelovernatninger i april slår ny rekord
17-06-2025
-
Nordborg Resort på Als skal løfte dansk turisme
17-06-2025
-
Hotelplaner i Esbjerg droppes til fordel for boligbyggeri
17-06-2025