Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Sommerferien er over Hindsholm, og det mærker Tobias Wind Tofte. I marts var der et generationsskifte på Café Kirkeladen, og Tobias overtog roret fra sin mor, Bolette Wind Tofte, der trådte tilbage efter 11 år som køkkenchef, skriver Fyens.dk.
Han fortæller, at overleveringen er gået over al forventning, og med den nye chef er der kommet nye idéer - som for eksempel onlinebooking.
”Vi er i ny og næ desværre nødt til at afvise gæster, der ikke har bestilt plads, simpelthen fordi der ikke er plads,” beklager han.
Det skal imidlertid siges, at gæsterne ikke får en blank afvisning. I stedet prøver sørger Tobias for, at personalet guider folk videre til de lokale kollegaer.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025