Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Adm. direktør Georg Sørensen lægger ikke skjul på, at coronapandemien har været den sværeste arbejdsopgave i arbejdslivet. Gennem 27 år har det budt på job som chef i oplevelsesvirksomheden MCH. Den omfatter alt fra messecenter og multiarena til et kongres- og kulturcenter i Herning, skriver JP/Finans.
Selvom han ser tilbage på to år med særdeles mange udfordringer i en uvis, voldsom krisetid, som ingen kunne forudse, mener han, at MCH er klar til nye og fremtidige udfordringer. Det på trods af meget store omkostninger undervejs.
”Både jeg selv som leder og MCH som virksomhed er i kraft af pandemien blevet endnu stærkere til at agere i nuet. Vi har på den hårde måde fået ind under huden, at uvisheden aktuelt er konstant. Det må vi agere efter. Tidligere var vi begunstiget af en lang planlægningshorisont på vores aktiviteter,” fortæller Georg Sørensen.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Styrk din ESG-rapportering med ESG Monitor
05-12-2025
PRESSEKLIP
-
Vejle får nyt hotel med 87 værelser
05-12-2025
-
Udeblivelser koster københavnsk restaurant 150.000 kr.
05-12-2025
-
Danske Hoteller fejrer 35 år med fokus på lokal forankring
05-12-2025
-
Ny aftale med Forsvaret sikrer fremtiden for Aarhus Airport
05-12-2025
-
Nordsjællandsk grillkæde åbner nyt spisested
05-12-2025
-
Politikere drømmer om festivalplads og kæmpearena i København
05-12-2025
-
Ny formand skal styrke madkulturen i Danmark
05-12-2025
-
Delte meninger om autocampere i turismeerhvervet
05-12-2025