Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Adm. direktør Georg Sørensen lægger ikke skjul på, at coronapandemien har været den sværeste arbejdsopgave i arbejdslivet. Gennem 27 år har det budt på job som chef i oplevelsesvirksomheden MCH. Den omfatter alt fra messecenter og multiarena til et kongres- og kulturcenter i Herning, skriver JP/Finans.

Selvom han ser tilbage på to år med særdeles mange udfordringer i en uvis, voldsom krisetid, som ingen kunne forudse, mener han, at MCH er klar til nye og fremtidige udfordringer. Det på trods af meget store omkostninger undervejs.

”Både jeg selv som leder og MCH som virksomhed er i kraft af pandemien blevet endnu stærkere til at agere i nuet. Vi har på den hårde måde fået ind under huden, at uvisheden aktuelt er konstant. Det må vi agere efter. Tidligere var vi begunstiget af en lang planlægningshorisont på vores aktiviteter,” fortæller Georg Sørensen.

Læs hele historien her.

Tilmeldingen til Årets Kok & Årets Tjener 2026 er åben!

Nu løftes sløret! Konkurrencematerialet til Årets Kok & Årets Tjener 2026 er offentliggjort, og tilmeldingen er åben. Hvem løber med titlerne som Danmarks dygtigste kok og tjener? Det afgøres, når semifinalerne brager løs i november 2025, og det hele afgøres i den store finale i marts 2026.

Log ind