Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Væggene på et hotel danner rammer om mange oplevelser og skæbner for virkelig mange mennesker - ikke kun på de mange værelser, hvor gæsterne tjekker ind på deres vej, men også blandt de mange mennesker, der gennem årene har deres arbejdshverdag på hotellet. Sådan er det også på Dronninglund Hotel, som tæller 70 værelser, skriver Nordjyske.
Dronninglund Hotel er arbejdsplads for 50 personer, og lige nu er de også uddannelsessted for tre unge elever - Liv Schmidt Jensen, som er tjenerelev, Camilla Stadsvold Jespersgaard, som er receptionistelev og Mathias Frøstrup, som er kokkeelev. Fælles for dem er, at de brænder for at blive gode til deres fag.
”Jeg synes, det er ret fedt med arbejdstiderne. Det er ikke sådan et 7 til 16 job. Det er meget eftermiddag og aften, og også weekend. Det varierer meget og er ikke det samme hele tiden,” fortæller Liv Schmidt Jensen.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025