Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Det går sindssygt godt. Vi har virkeligt travlt og onsdag morgen var der 410 gæster til morgenmad. Sådan beskriver køkkenchef Yves Matter Lindén turist-sæsonen på Hotel Alsik til Sønderborgnyt.dk.
“De fleste værelser er lejet ud og her er rigtigt mange børnefamilier – og går man en tur gennem byen, så ser man turister overalt og mange af dem taler tysk”, siger Yves Matter Lindén.
Yves Matter Lindén er fra Alsace i Frankrig og han er glad for at være en del af Hotel Alsik og det er han – ganske enkelt – superglad for, fordi det er en meget anderledes arbejdsplads, hvor der er plads til ros og tid til at lytte. Han har arbejdet sammen med en lang række danske og franske stjernekokke som eksempelvis Thomas Rode, Per Hallundbæk, Jens Peter Kolbeck, Morten Frølich Rastad, Michel Michaud, Patrick Lieffroy og Daniel Letz. Han har også boltret sig på Michelin-restauranter i Frankrig.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Styrk din ESG-rapportering med ESG Monitor
05-12-2025
PRESSEKLIP
-
Vejle får nyt hotel med 87 værelser
05-12-2025
-
Udeblivelser koster københavnsk restaurant 150.000 kr.
05-12-2025
-
Danske Hoteller fejrer 35 år med fokus på lokal forankring
05-12-2025
-
Ny aftale med Forsvaret sikrer fremtiden for Aarhus Airport
05-12-2025
-
Nordsjællandsk grillkæde åbner nyt spisested
05-12-2025
-
Politikere drømmer om festivalplads og kæmpearena i København
05-12-2025
-
Ny formand skal styrke madkulturen i Danmark
05-12-2025
-
Delte meninger om autocampere i turismeerhvervet
05-12-2025