Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Det går sindssygt godt. Vi har virkeligt travlt og onsdag morgen var der 410 gæster til morgenmad. Sådan beskriver køkkenchef Yves Matter Lindén turist-sæsonen på Hotel Alsik til Sønderborgnyt.dk.
“De fleste værelser er lejet ud og her er rigtigt mange børnefamilier – og går man en tur gennem byen, så ser man turister overalt og mange af dem taler tysk”, siger Yves Matter Lindén.
Yves Matter Lindén er fra Alsace i Frankrig og han er glad for at være en del af Hotel Alsik og det er han – ganske enkelt – superglad for, fordi det er en meget anderledes arbejdsplads, hvor der er plads til ros og tid til at lytte. Han har arbejdet sammen med en lang række danske og franske stjernekokke som eksempelvis Thomas Rode, Per Hallundbæk, Jens Peter Kolbeck, Morten Frølich Rastad, Michel Michaud, Patrick Lieffroy og Daniel Letz. Han har også boltret sig på Michelin-restauranter i Frankrig.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA satte fokus på arbejdsmiljø på TV2 News
21-12-2025
-
HORESTA Play: Sovino Brands deler erfaringer med at optimere betalingsløsning
21-12-2025
-
Restaurationsbranchen viser styrke i 2025 trods pres på økonomien
21-12-2025
-
Beskæftigelsen i hotel- og restaurationsbranchen bygger videre på stærk fremgang
21-12-2025
PRESSEKLIP
-
Events uden bøvl: Nye regler letter vejen for udenlandsk arbejdskraft
19-12-2025
-
Lars Larsen Group planlægger nyt hotel
19-12-2025
-
Turismeforsker: 2025 var stabilt – 2026 kræver nytænkning og balance
19-12-2025
-
Arp-Hansen udskyder overtagelse af Brøndums Hotel
19-12-2025
-
Ny lukkelov skal styrke turismen i mindre byer
19-12-2025
-
Internationalt: Atari lancerer gaming-hotel
19-12-2025
-
Airbnb får millionbøde i Spanien for ulovlige boligannoncer
19-12-2025