Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Efter flere år med stor stigning i salget af økologi i de danske dagligvarebutikker bød 2021 på en mindre vækst. Det viser en ny undersøgelse fra Voxmeter ifølge Dagligvarehandlen, skriver FødevareWatch.dk.
I undersøgelsen, der blev foretaget i december, svarede 13,5 pct. af forbrugerne, at de havde købt mere økologi i de seneste måneder sammenlignet med samme periode sidste år, hvilket er det laveste niveau det seneste år. Dermed bekræftes Økologisk Landsforenings prognose for økologisalget i 2021, der ifølge Dagligvarehandlen lyder således:
"Mens økologien tog et spring på næsten to mia. kr. sidste år, bliver fremgangen halveret til ca. en mia. kr. i både i år og til næste år. I 2021 og 2022 forventer vi en årlig vækst på mellem 5 og 7 pct. Dermed er der udsigt til et økologisk detailsalg nær 17 mia. kr. i 2021 og 18 mia. kr. i 2022."
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025