Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Kantinevirksomheden Kokkenes Køkken har fået en ny driftschef for selskabets jyske kunder. Fremover bliver det Majbrit Madsen Eriksen, der får ansvaret for at sikre gode gæsteoplevelser samt medarbejdernes trivsel og udvikling, skriver Kokkenes Køkken i en pressemeddelelse ifølge FødevareWatch.dk.

"Vi oplever stor kundetilgang og opruster for at fortsat kunne levere landets bedste kantineløsning, også for vores nye kunder," siger direktør Maj Toppenberg blandt andet om tilføjelsen til teamet af driftschefer.

Majbritt Madsen Eriksen har erfaring fra både kantine-, restaurations- og hotelbranchen. Senest har hun været i Jespers Torvekøkken, hvor hun besad stillingen som kundechef.

Læs hele historien her.

Århusiansk kokke-ikon er død

En af dansk madkulturs pionerer er død. Jonna Hald var kok og drev sammen med sin mand, kunstner og tjener Ulrik Witt, den franske restaurant »De fire Årstider« ved Åboulevarden, som var den første egentlige gourmetrestaurant i Aarhus, skriver Århus Stiftstidende.

Log ind