Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Madfestivalen Dining Week er tilbage, og madglade danskere kan allerede nu sikre sig en billet. Konceptet går - traditionen tro - ganske enkelt ud på, at restauranten sætter en menu, der så sælges til et fast beløb. Og særligt i år er det vigtigt, at der bakkes op om restaurationsbranchen, der har været hårdt ramt af nedlukninger, aflyste julefrokoster og afstandskrav, lyder det fra Dining Weeks direktør, Bjørn Beyer, til TV2 Lorry.
”Det er nu, vi skal passe på den branche, som vi er så stolte af. Vi er internationalt kendt for vores restaurationsbranche, og København er en gastronomisk metropol ude i verden. Den stolthed er meget i knæ lige nu, og derfor er det vigtigt, at vi værner om og bevarer den,” siger Bjørn Beyer.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
København vil undersøge lokation for gigantisk multiarena
18-11-2025
-
Wolt fjerner omstridt klausul om ensartede priser
18-11-2025
-
Horten går ind i sag om ulovlig støtte til Arena Næstved
18-11-2025
-
Strawberry vælger Svanemærket til sine 250 hoteller
18-11-2025
-
Europas forretningsrejser i kraftig vækst frem mod 2026
18-11-2025
-
Københavns Lufthavn går mod rekordår – også i 2026
18-11-2025
-
Brøndums Hotel skal renoveres for trecifret millionbeløb
18-11-2025
-
Fire danske kokke klar til Global Chefs Challenge 2026 i Wales
18-11-2025
-
Turister tegner sig for en tredjedel af omsætningen i Frederikshavn Kommune
18-11-2025