Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
26-årige Hans Kjellsson fra restauranten Sushi Anaba i København løb med sejren, da Melstedgård lagde rammer til dette års udgave af Sol over Gudhjems talentkonkurrence for unge kokke, Rising Star, skriver Tidende.dk.
Dommerne, der inkluderede bornholmske Nicolai Nørregaard fra restaurant Kadeau, bed mærke i Hans Kjellsson smukt afstemte japansk/bornholmske smage.
– Specielt hovedretten var virkelig fantastisk. Alle konsistenserne spillede, tilberedningerne, farverne, smagene. Det var spot on. Det er noget af det skarpeste jeg nogensinde har set i den her konkurrence – ikke kun Rising Star, men i hele Sol over Gudhjem-historien, sagde Nicolai Nørregaard i en pressemeddelelse.
Foruden Hans Kjellsson deltog også Marc Kaalund (fra Hotel og Restaurant Fru Larsen i Langå), Giovanna Fiore (fra Restaurant Syttende – Hotel Alsik i Sønderborg) og Magnus B. Carlsen (fra Alchemist i København). De satte barren så højt, at der hele to gange i løbet af dagen blev sat rekord med de højeste karakterer i Sol over Gudhjems 13-årige historie.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025