Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Flere restauranter i hovedstadsområdet er stadig påvirket af pandemien, selvom vi på papiret ikke er en kritisk situation længere. I en rundringning, DR P4 har lavet, svarer en række restauranter, at de i øjeblikket får mange afbud i sidste øjeblik fra coronasmittede kunder.

Det gælder blandt andet Den Røde Cottage i Klampenborg nord for København, fortæller restauratør og køkkenchef Simon Lærke.

”Bare i dag har vi annulleringer på 50 % af restauranten, og det er jo ikke sjovt. Det gør rigtig ondt”.

R
estauranternes brancheorganisation, HORESTA, opfordrer folk til at tænke over, om de kan undgå at aflyse et helt bord, hvis det ikke alle i et selskab, der er smittet. Det er nemlig forbundet med store omkostninger for restauranterne, hvis de ikke kan sælge bordet igen.

Vil du gøre det nemmere at indberette sygdom og barsel?

Som led i en national analyse inviterer Digitaliseringsstyrelsen nu mindre danske virksomheder til at dele deres erfaringer med indberetning af sygdom og barsel. Inputtene skal bruges til at skabe enklere løsninger og mindre bøvl.

Log ind