Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Restaurant Havkatten i Hals går nye tider i møde. Indehaver Allan Thykjær har ansat Frederik Bøgh Bisgaard som køkkenchef, mens han selv fremover vil koncentrere sig om at betjene gæsterne i selve restauranten. Og fredag 25. februar er Havkatten så klar til at åbne igen efter vinterpausen. Det bliver samtidig i en helt ny indpakning, skriver Ligeher.nu/Brønderslev.
Restauranten er nymalet og der er nyt inventar, service og pynt.
”Vi glæder os rigtig meget til at byde vores gæster velkomne,” lyder det fra Allan Thykjær, der har stået i spidsen for stedet siden 1997.
Dermed har indehaveren i år også 25-års jubilæum i denne rolle. Dog begyndte han allerede som kok på Restaurant Havkatten i 1993.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA satte fokus på arbejdsmiljø på TV2 News
21-12-2025
-
HORESTA Play: Sovino Brands deler erfaringer med at optimere betalingsløsning
21-12-2025
-
Restaurationsbranchen viser styrke i 2025 trods pres på økonomien
21-12-2025
-
Beskæftigelsen i hotel- og restaurationsbranchen bygger videre på stærk fremgang
21-12-2025
PRESSEKLIP
-
Events uden bøvl: Nye regler letter vejen for udenlandsk arbejdskraft
19-12-2025
-
Lars Larsen Group planlægger nyt hotel
19-12-2025
-
Turismeforsker: 2025 var stabilt – 2026 kræver nytænkning og balance
19-12-2025
-
Arp-Hansen udskyder overtagelse af Brøndums Hotel
19-12-2025
-
Ny lukkelov skal styrke turismen i mindre byer
19-12-2025
-
Internationalt: Atari lancerer gaming-hotel
19-12-2025
-
Airbnb får millionbøde i Spanien for ulovlige boligannoncer
19-12-2025