Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Restaurant Havkatten i Hals går nye tider i møde. Indehaver Allan Thykjær har ansat Frederik Bøgh Bisgaard som køkkenchef, mens han selv fremover vil koncentrere sig om at betjene gæsterne i selve restauranten. Og fredag 25. februar er Havkatten så klar til at åbne igen efter vinterpausen. Det bliver samtidig i en helt ny indpakning, skriver Ligeher.nu/Brønderslev.
Restauranten er nymalet og der er nyt inventar, service og pynt.
”Vi glæder os rigtig meget til at byde vores gæster velkomne,” lyder det fra Allan Thykjær, der har stået i spidsen for stedet siden 1997.
Dermed har indehaveren i år også 25-års jubilæum i denne rolle. Dog begyndte han allerede som kok på Restaurant Havkatten i 1993.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Styrk din ESG-rapportering med ESG Monitor
05-12-2025
PRESSEKLIP
-
Vejle får nyt hotel med 87 værelser
05-12-2025
-
Udeblivelser koster københavnsk restaurant 150.000 kr.
05-12-2025
-
Danske Hoteller fejrer 35 år med fokus på lokal forankring
05-12-2025
-
Ny aftale med Forsvaret sikrer fremtiden for Aarhus Airport
05-12-2025
-
Nordsjællandsk grillkæde åbner nyt spisested
05-12-2025
-
Politikere drømmer om festivalplads og kæmpearena i København
05-12-2025
-
Ny formand skal styrke madkulturen i Danmark
05-12-2025
-
Delte meninger om autocampere i turismeerhvervet
05-12-2025