Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Ayman Chanchiry, der tidligere var en del af bar’sushi, er lige om lidt klar til at åbne dørene i sin nye sushi-restaurant i Dalum, der får navnet, Niro Sushi. Det skriver MigOgOdense.

Trods sine kun 26 år er Ayman Chanchiry en erfaren herre inden for restaurationsbranchen, hvor han har arbejdet i 12 år – altså siden han var 14.

“Jeg startede som soya-fylder. Jeg skulle sørge for, at der var soya på de små beholdere, der fulgte med takeaway. Så blev jeg opvasker, og siden steg jeg i hierakiet. I 2018 blev jeg medejer af bar’sushi, så hvis ikke det er definitionen på at arbejde sig op, så ved jeg ikke, hvad er,” siger Ayman Chanchiri og griner.

Læs hele historien her.

Jan Fischer går på pension efter 27 år i HORESTA

Som klassifikationschef i HORESTA har Jan Fischer sat sit præg på hotel- og restauranterhvervet gennem de seneste mange år. En vellidt kollega går nu på pension og får dermed mere tid til rejser, venner og kulturelle oplevelser.

Log ind