Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Ayman Chanchiry, der tidligere var en del af bar’sushi, er lige om lidt klar til at åbne dørene i sin nye sushi-restaurant i Dalum, der får navnet, Niro Sushi. Det skriver MigOgOdense.
Trods sine kun 26 år er Ayman Chanchiry en erfaren herre inden for restaurationsbranchen, hvor han har arbejdet i 12 år – altså siden han var 14.
“Jeg startede som soya-fylder. Jeg skulle sørge for, at der var soya på de små beholdere, der fulgte med takeaway. Så blev jeg opvasker, og siden steg jeg i hierakiet. I 2018 blev jeg medejer af bar’sushi, så hvis ikke det er definitionen på at arbejde sig op, så ved jeg ikke, hvad er,” siger Ayman Chanchiri og griner.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Optimeet 2026 udvider med nye formater og spor
06-11-2025
-
Restaurantbranchen oplever vækst – men inflation dæmper effekten
06-11-2025
-
Core Hospitality runder 2.000 værelser med udvidelse i Esbjerg
06-11-2025
-
HORESTA inviterer til valgdebat om turisme og erhverv i København
06-11-2025
-
Airbnb-snyd fører til samråd: Minister varsler stramninger
06-11-2025
-
Fastfood løfter sig i kvalitet og tiltrækker flere gæster
06-11-2025
-
Digitale værktøjer vinder frem i restaurantbranchen
06-11-2025
-
Moxy Hotel åbner i Aarhus’ nye Sydhavnskvarter
06-11-2025
-
Henrik Specht takker af efter fire årtier i rejsebranchen
06-11-2025
-
Hæder til Danhostel Stevns for ekstraordinært værtskab
06-11-2025