Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Et nyt samarbejde mellem den italienske kaffevirksomhed Lavazza og Michelin-kokken Jesper Koch skal inspirere forbrugere, restauratører og kokke til at tilgå kaffen på lige fod med andre ingredienser som for eksempel vin.
Danskerne skal blive bedre til at stille krav til deres kaffe og tænke over, hvordan man tilbereder den, hvornår den serveres og hvilke elementer, den kan bringes i spil med.
”For mig er det naturligt at indgå i et partnerskab med Lavazza, da jeg altid har haft en stor interesse for kaffe og arbejder meget med den i mit køkken. Den har syre, sødme, salt, bitterhed, og faktisk også en lille raffineret smag af umami,” forklarer Jesper Koch, gastronomisk direktør hos Hotel Alsik og ansvarlig for den tilhørende Michelin-restaurant Syttende.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025