Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Onlineplatformen Wecater mener, at cateringvirksomhederne burde lade sig inspirere af take away-branchen og gøre op med bøvlede henvendelser og uklare menuer.

Målet med Wecaters platform vil være at skabe bedre overblik over mulighederne, at gøre det nemmere at handle lokalt og at skabe fuld gennemsigtighed – for eksempel om afbestillingsregler, skriver Fodevarefokus.dk

”Hvis man bestiller take-away til aftensmad og ender med at blive skuffet over maden, er det trods alt lidt nemmere at sige ”pyt med det” og bare vælge en anden restaurant næste gang. Hvis man derimod bestiller catering til en fest, fødselsdag eller andre vigtige begivenheder og ønsker at tilfredsstille sine gæster med en velsmagende menu eller buffet, er det altså ikke lige så nemt – og bestemt ikke en sjov oplevelse, at maden ikke smager som forventet”, siger Jasper Vestorp, stifter og indehaver af Wecater.

Læs hele historien her

Stort dansk cateringfirma solgt til tysk aktør

Siden 2014 har kapitalfonden Polaris været medejer af cateringfirmaet Det Danske Madhus, der primært servicerer de ældre med måltider i landets kommuner. Men nu har kapitalfonden og virksomhedens stiftere solgt virksomheden til det tyske cateringfirma Apetito, der er familieejet. Det oplyser Polaris i en pressemeddelelse, skriver FødevareWatch.dk.

Catering-selskab spår om gode tider efter coronaår

Corona har vendt op og ned på cateringbranchen, hvor kunderne er begyndt at strømme til igen efter nedlukninger og færre bestillinger på grund af hjemmearbejde. Det fortæller Bo Mertins, der er direktør og medstifter ved Nordic Catering, der i dag betjener 4-5.000 gæster om dagen fordelt på tre kantiner og frokostlevering, lyder det fra FødevareWatch.dk.

Log ind