Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Madvarer, gas og strøm er blevet så meget dyrere, at restauranter nu må hæve priserne.
På Carlton i Aarhus er de nødt til at hæve prisen på blandt andet deres Ribeye Steak på grund af voldsomme prisstigninger på oksekød.
”Det er altid træls at skulle hæve priserne, og det gør selvfølgelig, at nogen overvejer, om de skal fravælge den ekstra tur ud at spise,” siger ejer Martin Hauge til B.T.
Han er ikke den eneste i fødevarebranchen, der er ramt af de store prisstigninger.
”Det er faktisk stort set alt”, siger Stig Jensen, der ejer sandwich- og juicebaren Ffood.
Han forklarer, at han nu er nødt til at tænke over, hvilke tiltag han skal sætte ind i forhold til, hvad der er råd til. Han har også været tvunget til at sætte priserne op.
HORESTA, brancheorganisationen for hotel- og restauranterhvervet, genkender bekymringen ved prisstigningerne.
”Priserne er eksploderet, og det kommer desværre oven på to svære år med corona. Så mange restauranter har ikke meget reserve at stå imod med,” siger Nadeem Wasi, der er medlemschef i HORESTA.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025