Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Med ambitionen om at få dagligvarer til at smage af mere er michelinkokken Wassim Hallal og Nemlig.com gået sammen om udviklingen af et nyt brand af hverdagsprodukter, ”SMAG”, der lanceres fredag. Det skriver Nemlig.com i en pressemeddelelse til FødevareWatch.dk.

”De varer, som vi bruger hver dag, skal smage godt og smage af mere. Med SMAG vil vi sætte et stort aftryk på netop de varer. Derfor var det naturligt at udvikle en række helt nye og unikke varer til hverdagen, så flere danskere får nemmere ved at opleve de fantastiske danske produkter, der findes,” siger Wassim Hallal, der til daglig er køkkenchef og ejer af Michelin restauranten Frederikshøj i Aarhus.

Læs hele historien her.

Stjernekok slår rekord og tjener flere penge end nogensinde

År efter år har Frederikshøj formået at tjene penge på at servere mad i luksusklassen, mens andre har haft svært ved at få kvalitet og økonomi til at hænge sammen. Nu præsenterer den aarhusianske michelinrestaurant sit bedste resultat nogensinde, skriver Børsen.

Log ind