Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Det er ikke alle, der åbner deres første restaurant som 26-årig, men det gjorde Jesper Boelskifte. Han har altid været glad for god mad og vin, og har gennem de sidste to årtier stået bag nogle af de helt store restaurantsucceser herhjemme - MASH, skriver TV2 Lorry.
Torsdag aften åbnede han sin nye restaurant med navnet Levi i Indre København. En restaurant, der har været 20 år undervejs. Som ung boede Jesper Boelskifte i Italien, hvor han dyrkede sin glæde ved god mad og vin. Selvom det er mere end to årtier siden, at han som ung nød livet i det sydlige Europa, så er oplevelserne fra dengang en stor del af hans nye restaurant.
”Det startede jo helt tilbage, da jeg som 19-årig boede i Italien og arbejdede med vin. Det var der, kærligheden til den italienske livsstil og gastronomi satte sig i mig,” fortæller han.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Nyborg Strand fordobler overskud og investerer massivt
08-05-2025
-
Brøndums Hotel i Skagen bliver premiumhotel
08-05-2025
-
Joe & The Juice er tilbage i plus
08-05-2025
-
Hotel Koldingfjord hædret som landets bedste venue for femte gang
08-05-2025
-
Greenpeace ændrer kampagne efter pres fra VisitDenmark
08-05-2025
-
Comwell sætter ny rekord og styrker resultatet i 2024
08-05-2025
-
Brancheprofil skal løfte Charlottehaven til næste niveau
08-05-2025
-
Portræt af en pioner: Peter Brinks forvandler hoteller og menneskeliv
08-05-2025