Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Det er ikke alle, der åbner deres første restaurant som 26-årig, men det gjorde Jesper Boelskifte. Han har altid været glad for god mad og vin, og har gennem de sidste to årtier stået bag nogle af de helt store restaurantsucceser herhjemme - MASH, skriver TV2 Lorry.

Torsdag aften åbnede han sin nye restaurant med navnet Levi i Indre København. En restaurant, der har været 20 år undervejs. Som ung boede Jesper Boelskifte i Italien, hvor han dyrkede sin glæde ved god mad og vin. Selvom det er mere end to årtier siden, at han som ung nød livet i det sydlige Europa, så er oplevelserne fra dengang en stor del af hans nye restaurant.

”Det startede jo helt tilbage, da jeg som 19-årig boede i Italien og arbejdede med vin. Det var der, kærligheden til den italienske livsstil og gastronomi satte sig i mig,” fortæller han.

Læs hele historien her.

Restaurant Insights 2025

Kl. 9.00 - 13.00

Få inspiration til hvordan du kan udvikle din virksomhed og bliv opdateret på de seneste markedsdata og forventninger til branchens udvikling.

Blog: Hvad skal der blive af København?

København står foran vigtige valg, der afgør hvilken slags hovedstad, vi ønsker. Turismen skaber vækst og arbejdspladser, og byen tiltrækker allerede gæster, som bruger den med omtanke. Derfor bør debatten handle om at udvikle byens styrker i stedet for at begrænse dem, lyder det fra HORESTA.

Log ind