Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Blot en måned efter, at Restaurant Jordnær fik tildelt to michelinstjerner, rullede coronakrisen ind over Danmark, og restauranten så derfor ind i en usikker fremtid. Restauranten har oplevet en stor opbakningen fra lokalområdet og Skandinavien, men manglen på turister fra hele verden gør stadig ondt. Det skriver Berlingske.
Nu hvor coronakrisen er ved at være overstået, spiller michelinstjernerne en særlig rolle i markedsføringen og tiltrækningen af turister til Danmark.
”Når du er Michelinrestaurant, arbejder og higer du efter det ypperste gastronomiske håndværk. Det er det, som driver dig. Men det har også en afgørende effekt på det omkringliggende restauranterhverv. Fordi gastroturisterne også benytter de andre, og fordi det inspirerer og løfter hele erhvervet. Samtidig skal gæsterne jo også komme og bo på vores hoteller, så det driver jo vores turismeerhverv, at vi har de her fyrtårne,” siger fødevarechef i HORESTA, Tine Skriver.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025