Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Mange tyske turister ønsker at møde et miljøvenligt land, når de rejser på ferie. Det viser en ny rapport fra VisitDenmark. Andelen af ”grønne idealister” i Tyskland, som prioriterer bæredygtige rejsemål, er steget fra 17 pct. i 2020 til 27 pct. i 2021. Det skriver Jyllands-Posten.
Mikal Holt Jensen, der er miljøchef i HORESTA, fortæller, at det særligt er hotellerne, der udvikler sig bæredygtigt, fokuserer på mindre madspild og lavere vand- og energiforbrug.
”Vi vil gerne sprede bæredygtighed endnu mere ud til flere virksomhedstyper, f.eks. attraktioner, restauranter og campingpladser. Hvor vi før har været fokuseret på erhvervsturisme, handler det nu også om ferieturister og herunder også tyskerne, og hele vores produkt skal være bæredygtigt,” siger Mikael Holt Jensen.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025