Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Når Ronny Saul ved udgangen af oktober fylder 50 år, kan han også fejre 10-års jubilæum i Jespers Torvekøkken, hvor han er direktør.
Grønnere, sundere og mere klimavenlig mad er kernen i forretningen, og sidste år lancerede køkkenet en bæredygtighedsstrategi med fokus på blandt andet at optimere vareindkøb, reducere ressourceforbrug og rådgive kunderne i, hvordan de kan reducere deres madspild.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Unge hotel- og restauranttalenter hædret på HORESTA Årsdag 2025
31-10-2025
-
Fremtiden i fokus på rekordstor årsdag hos HORESTA
31-10-2025
-
Rasmus Munk fra Alchemist vinder The Best Chef Awards for andet år i træk
31-10-2025
-
Regeringen vil investere i turisme og stramme grebet om Airbnb
31-10-2025
-
Nu åbner Rox Resort i Køge
31-10-2025
-
Danhostel finder ny direktør med kædeerfaring
31-10-2025
-
Fire arkitektteams i kapløb om nyt verdensarvscenter i Roskilde
31-10-2025
-
Støj fra restaurantgæster skaber splid i Indre By
31-10-2025