Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Når Ronny Saul ved udgangen af oktober fylder 50 år, kan han også fejre 10-års jubilæum i Jespers Torvekøkken, hvor han er direktør.
Grønnere, sundere og mere klimavenlig mad er kernen i forretningen, og sidste år lancerede køkkenet en bæredygtighedsstrategi med fokus på blandt andet at optimere vareindkøb, reducere ressourceforbrug og rådgive kunderne i, hvordan de kan reducere deres madspild.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Pulje fra regeringen: 43 mio. kr. skal sætte skub i lokal turismeudvikling
16-09-2025
-
HORESTA ansætter Jeppe Møller-Herskind som ny direktør
16-09-2025
-
Rasmus Ankersen klar som oplægsholder på HORESTA Årsdag
16-09-2025
-
Amsterdam fordobler hotelmoms i kamp mod overturisme
16-09-2025
-
Fælles hovedkontor i Horsens skal styrke dansk hotelalliance
16-09-2025
-
Sølvmedaljer til dansk kok og tjener ved EuroSkills 2025
16-09-2025
-
Grand Hyatt løfter møde- og eventoplevelser med fokus på velvære og bæredygtighed
16-09-2025